Χρήσιμες Πληροφορίες

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: Τα καταστήματα τροφίμων, τα εμπορικά και τα φαρμακεία λειτουργούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός των μεσημβρινών ωρών. Το ωράριο αυτό ισχύει από τον Μάϊο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Τους υπόλοιπους μήνες τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά κάθε Δευτέρα και τετάρτη απόγευμα, εκτός από τις περιόδους των εορτών.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ: Το Δημαρχείο Σπετσών και η Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 8 πμ - 3 μμ. Μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορα θέματα σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως και να εξυπηρετηθείτε για πληροφορίες που αφορούν θέματα της καθημερινής ζωής του νησιού.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ - ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ: Στο Αστυνομικό τμήμα, την Τουριστική αστυνομία και το Λιμεναρχείο Σπετσών, μπορείτε να πληροφορηθείτε οτιδήποτε αφορά τους κανονισμούς λειτουργίας της ζωής του νησιού ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο που υπάρχει μεγάλος αριθμός επισκεπτών και σκαφών αναψυχής.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Οι τράπεζες του νησιού λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή εκτός των επίσημων αργιών, με ωράριο εξυπηρετήσεως του κοινό 6πμ-2μμ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Το ωράριο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών του νησιού για την εξυπηρέτηση του κοινού είναι 8.00πμ - 2.30 μμ Δευτέρα-Παρασκευή.